En fantasyberättelse om den till synes eviga kampen två smådrakar mellan (för barn mellan 3 och 5 år)

Hemma i drakgrottan vankas det återigen bråk och osämja. De två drakbarnen har ännu en gång råkat i luven på varandra. Att det ska vara så svårt att komma överens, trots att drakmamman gång på gång har sagt åt sina ungar att försöka vara snälla mot varandra.

En föreställning om den glödande ilskan man känner i sin lilla kropp, när man inte vill behöva dela sin tillvaro, sitt hem och framför allt sin mammas kärlek med ett irriterande syskon. Efter föreställningen bjuds publiken in till att ihop med skådespelarna få upptäcka och leka i drakgrottan.

För mer information om biljetter
https://www.riksteatern.se/forestallningar/drakungar-3-5-ar/202110301300-97588L


Arrangör: Kävlinge Riksteaterförening

Kategorier

Tags:

Inga kommentarer ännu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *